Free Lessons
Courses
Seminars
TechHelp
Fast Tips
Templates
Topic Index
Forum
ABCD
 
Home   Courses   Index   Templates   Seminars   TechHelp   Forums   Help   Contact   Join   Order   Logon  
 
Home > TechHelp > Directory > Access > ACCDT Template < Hide Access 2 | Application Parts >
Back to ACCDT Template    Comments List
Quiz Pinned    Upload Images   Link   Email  
Richard Rost             
2 months ago
(Q1) What is the difficulty level of the video tutorial on creating an ACCDT template?
(A) Beginner
(B) Intermediate
(C) Expert
(D) Developer

(Q2) What was the main request from Cedric in Bellevue, Nebraska?
(A) To create VBA programming for Access
(B) To set up a default template for Access
(C) To learn how to distribute and share Excel spreadsheets
(D) To customize the Access ribbon

(Q3) Which file format is used to save an Access template?
(A) .ACCDB
(B) .MDB
(C) .ACCDT
(D) .XLSX

(Q4) What was the purpose of creating a template for the accountant discussed in the video?
(A) To track his daily expenses conveniently
(B) To generate automated tax calculations
(C) To share customized databases with clients
(D) To integrate his database with a web server

(Q5) Where does Microsoft Access save the ACCDT template by default on your computer?
(A) In the Documents folder
(B) On the Desktop
(C) In the AppData Roaming Microsoft Templates Access folder
(D) In the Public folder

(Q6) What must be done if you want a template to come without any data?
(A) Choose to include all data in the package
(B) Select the option to remove all data upon save
(C) Leave the 'include all data in the package' option unchecked
(D) Manually empty each table after saving the template

(Q7) What is the main menu called in Access that allows you to add an instantiation form?
(A) Application Parts
(B) Quick Access Toolbar
(C) Ribbon Customization
(D) Template Options

(Q8) What must users ensure when they are running a template from another source?
(A) They should be online
(B) They should run it from a trusted location
(C) They should have the latest version of Access
(D) They should open it as an administrator

(Q9) What is an application part in Access?
(A) A database recovery tool
(B) A full feature of Access security
(C) A bundle of related database objects
(D) An automatic backup system

(Q10) In the video, what does the instructor compare the appearance of the ChatGPT's finger count correction to?
(A) A young Leonardo DiCaprio
(B) Jeff Goldblum from Jurassic Park
(C) Tom Hanks from Cast Away
(D) Brad Pitt from Fight Club

Answers: 1-C; 2-B; 3-C; 4-C; 5-C; 6-C; 7-A; 8-B; 9-C; 10-B;

DISCLAIMER: Quiz questions are AI generated. If you find any that are wrong, don't make sense, or aren't related to the video topic at hand, then please post a comment and let me know. Thanks.
Richard Rost             
2 months ago
This is something new I'm doing, and it's completely AI generated. It's not perfect, but I think it's pretty cool. Let me know what you think.
Kevin Robertson            
2 months ago
I got them all correct (Smug look). 😊

Jeff Goldblum was also great in 'The Fly' (with Geena Davis).
Sami Shamma              
2 months ago
This is cool.
Richard Rost             
2 months ago
Yeah, "The Fly" freaked me out when I first saw it. Great movie though. The sequels... not so good.
Juan C Rivera             
2 months ago
LOL this is what Im trying to do in Access Doing the flash card tutorial now and having fun doing this.  I asked Chaat GPT for 100 questions from Star Trek Next Generation with 4 posible answers and the correct answer to my surprise it did it.  So Im working on getting this set up to ask how many questions will i like to be asked. and then do a random sort and get the number of question requested.  Don't be surprised if I start asking tons of questions on this....  LOL
Richard Rost             
2 months ago
Here's my prompt for GPT:

DetailsI am going to give you the transcript of one of my video tutorials. Please create a list of multiple-choice questions that cover the material in this video. Create as many questions as you feel necessary to cover all of the topics covered in the video.

Please create FOUR possible answers for the student to select from. One should, of course, be the correct answer. The other three should be possible, but wrong.

Make sure the questions are RELEVANT to the material presented and the topic at hand. Don't nit-pick details like "what was the date the video was presented." Only things that MATTER based on the concepts and the topic being presented. I want to make sure the students UNDERSTAND the material. I'm not trying to force them to remember every little detail. CONCEPTS.

Please format the list of questions and answers like this:

Q1. This is question one
A. This is answer one for question one
B. This is answer two for question one
C. This is answer three for question one
D. This is answer four for question one

Q2. This is question two
A. This is answer one for question two
B. This is answer two for question two
C. This is answer three for question two
D. This is answer four for question two

And so on.

Put the answers at the END of the quiz text in this format:

Answers: 1-A; 2-B; 3-A; 4-D; etc.
Richard Rost             
2 months ago
So far I've liked about 90% of the questions I've read. Some of the wrong answers are funny.

This thread is now CLOSED. If you wish to comment, start a NEW discussion in ACCDT Template.
 

 
 
 

The following is a paid advertisement
Computer Learning Zone is not responsible for any content shown or offers made by these ads.
 

Learn
 
Access - index
Excel - index
Word - index
Windows - index
PowerPoint - index
Photoshop - index
Visual Basic - index
ASP - index
Seminars
More...
Customers
 
Login
My Account
My Courses
Lost Password
Memberships
Student Databases
Change Email
Info
 
Latest News
New Releases
User Forums
Topic Glossary
Tips & Tricks
Search The Site
Code Vault
Collapse Menus
Help
 
Customer Support
Web Site Tour
FAQs
TechHelp
Consulting Services
About
 
Background
Testimonials
Jobs
Affiliate Program
Richard Rost
Free Lessons
Mailing List
PCResale.NET
Order
 
Video Tutorials
Handbooks
Memberships
Learning Connection
Idiot's Guide to Excel
Volume Discounts
Payment Info
Shipping
Terms of Sale
Contact
 
Contact Info
Support Policy
Mailing Address
Phone Number
Fax Number
Course Survey
Email Richard
[email protected]
Blog RSS Feed    YouTube Channel

LinkedIn
Copyright 2024 by Computer Learning Zone, Amicron, and Richard Rost. All Rights Reserved. Current Time: 5/24/2024 6:38:56 AM. PLT: 1s