Free Lessons
Courses
Seminars
TechHelp
Fast Tips
Templates
Topic Index
Forum
ABCD
 
Home   Courses   Index   Templates   Seminars   TechHelp   Forums   Help   Contact   Join   Order   Logon  
 
Home > TechHelp > Directory > Access > Log Changes to Tables < AI Chef Helper 2 | Overflow! >
Back to Log Changes to Tables    Comments List
Quiz Pinned    Upload Images   Link   Email  
Richard Rost             
2 months ago
Q1. What is the primary purpose of creating a data macro in a Microsoft Access database, as described in the video?
A. To create interactive forms and reports
B. To perform data entry tasks automatically
C. To log changes to a table without using VBA or form controls
D. To optimize the performance of the database

Q2. According to the video, who can see and potentially modify the log table if it's linked in the front end?
A. Only users with administrator permissions
B. Only the back-end database manager
C. Anyone who has access to the front-end database
D. No one; the log table is hidden by default

Q3. What kind of macro is used to track changes at the table level in an Access database?
A. Event macro
B. Function macro
C. Data macro
D. Logic macro

Q4. What type of database configuration is being used in the scenario described in the video?
A. A single-user database
B. A multi-user split database
C. An embedded database
D. A cloud-hosted database

Q5. When does an After Update data macro trigger?
A. When a new record is created
B. When an existing record is deleted
C. When an existing record is modified
D. Before any changes are made to the table

Q6. What limitation of a data macro is mentioned in the video?
A. It cannot track the deletion of records.
B. It isn't able to discern who made the changes to a record.
C. It can only log changes made through forms.
D. It has to be manually run by the user after modifications.

Q7. What is suggested as a possible means to secure the log table from users' modifications?
A. Restrict permission to the front-end database
B. Create the log table with a misleading name
C. Encrypt the log table with a password
D. Only logical, not physical, security can be applied

Q8. Which of the following is NOT true about data macros, according to the video?
A. They run at the table level.
B. They require coding in a front-end database.
C. They can be used to track when records were added or changed.
D. They lack the ability to identify which user made changes.

Q9. What can trigger an After Insert data macro to run?
A. Editing a field in an existing record
B. Deleting a record from the table
C. Adding a new record to the table
D. Accessing a record's details

Q10. What does the video suggest you watch if you are not sure about what a split database is?
A. A previous episode of the TechHelp video series
B. A video on the fundamentals of SQL Server
C. A tutorial on how to perform data entry
D. A deep dive on Access form events

Answers: 1-C; 2-C; 3-C; 4-B; 5-C; 6-B; 7-B; 8-B; 9-C; 10-A

DISCLAIMER: Quiz questions are AI generated. If you find any that are wrong, don't make sense, or aren't related to the video topic at hand, then please post a comment and let me know. Thanks.
Jason Fleishman       
2 months ago
Good quiz. I see it tends to re-teach. I would take the quiz again in the next video. Ten questions is the right number. I gain a different viewpoint on the information being taught.

This thread is now CLOSED. If you wish to comment, start a NEW discussion in Log Changes to Tables.
 

 
 
 

The following is a paid advertisement
Computer Learning Zone is not responsible for any content shown or offers made by these ads.
 

Learn
 
Access - index
Excel - index
Word - index
Windows - index
PowerPoint - index
Photoshop - index
Visual Basic - index
ASP - index
Seminars
More...
Customers
 
Login
My Account
My Courses
Lost Password
Memberships
Student Databases
Change Email
Info
 
Latest News
New Releases
User Forums
Topic Glossary
Tips & Tricks
Search The Site
Code Vault
Collapse Menus
Help
 
Customer Support
Web Site Tour
FAQs
TechHelp
Consulting Services
About
 
Background
Testimonials
Jobs
Affiliate Program
Richard Rost
Free Lessons
Mailing List
PCResale.NET
Order
 
Video Tutorials
Handbooks
Memberships
Learning Connection
Idiot's Guide to Excel
Volume Discounts
Payment Info
Shipping
Terms of Sale
Contact
 
Contact Info
Support Policy
Mailing Address
Phone Number
Fax Number
Course Survey
Email Richard
[email protected]
Blog RSS Feed    YouTube Channel

LinkedIn
Copyright 2024 by Computer Learning Zone, Amicron, and Richard Rost. All Rights Reserved. Current Time: 5/27/2024 3:51:16 AM. PLT: 1s