Home   Courses   Index   Templates   Seminars   TechHelp   Forums   Help   Contact   Join   Order   Logon  
 
Home > TechHelp > Directory > Word > Default Template < Macro to Delete Stuff
Back to Default Template    Comments List
Quiz Pinned    Upload Images   Link   Email  
Richard Rost             
2 months ago
Q1. What does Ellen from Gulf Shores want to change in her Microsoft Word documents?
A. She wants to create a new font.
B. She wants to adjust the layouts of her spreadsheets.
C. She wants to restore the default font to Calibri.
D. She wants to add macros to her document.

Ignore this question. AI needs a tweak.
Q2. Which month and year does the presenter mention as the current date?
A. January 2024
B. December 2023
C. March 2024
D. November 2023


Q3. What is the default font that Microsoft updated to before the tutorial starts?
A. Calibri
B. Times New Roman
C. Comic Sans
D. Aptos

Q4. In the video, what personal preference does the presenter express about fonts?
A. Prefers Arial for its modern look
B. Favors Times New Roman for its elegant appearance
C. Likes Aptos because it's the latest default
D. Enjoys Comic Sans for its casual feel

Q5. What needs to be saved as a Word Macro-Enabled Template, even if no macros are present?
A. The Custom Office Templates folder
B. The Normal.dotm file
C. The document with your preferred settings
D. A new blank document

Q6. Where should the new template be saved for it to work correctly?
A. In the Custom Office Templates directory
B. In the Documents folder under the user profile
C. In the default Templates directory (%appdata%\\Microsoft\\Templates)
D. On the Desktop for easy access

Q7. What error might you encounter if you try to save over the normal.dotm file?
A. File is too large
B. File has an incorrect extension
C. File is currently in use
D. File name is invalid

Q8. What should you do with your custom template file to set it as the new default?
A. Convert it to a .docx file
B. Rename it to normal.dotm and replace the original
C. Move it to the Desktop
D. Encrypt it for security reasons

Q9. When opening a new document after making the template changes, what should you notice?
A. The document will be blank
B. The document will have a preset text
C. The document will have the updated fonts and margins
D. The document will be in a different language

Q10. What is the presenter planning to demonstrate in the next video?
A. How to back up files in Microsoft Word
B. How to change default templates in Excel
C. How to work with PowerPoint animations
D. How to import data into Access

Answers: 1-C; 2-C; 3-D; 4-B; 5-C; 6-C; 7-C; 8-B; 9-C; 10-B

DISCLAIMER: Quiz questions are AI generated. If you find any that are wrong, don't make sense, or aren't related to the video topic at hand, then please post a comment and let me know. Thanks.
Lars Schindler        
2 months ago
Nice. &#128578;

Probably we could do without question no. 2. &#128521;
Richard Rost             
2 months ago
You're absolutely right. That's why I wanted to let everyone know these are AI generated and could use some love.

This thread is now CLOSED. If you wish to comment, start a NEW discussion in Default Template.
 

 
 
 

The following is a paid advertisement
Computer Learning Zone is not responsible for any content shown or offers made by these ads.
 

Learn
 
Access - index
Excel - index
Word - index
Windows - index
PowerPoint - index
Photoshop - index
Visual Basic - index
ASP - index
Seminars
More...
Customers
 
Login
My Account
My Courses
Lost Password
Memberships
Student Databases
Change Email
Info
 
Latest News
New Releases
User Forums
Topic Glossary
Tips & Tricks
Search The Site
Code Vault
Collapse Menus
Help
 
Customer Support
Web Site Tour
FAQs
TechHelp
Consulting Services
About
 
Background
Testimonials
Jobs
Affiliate Program
Richard Rost
Free Lessons
Mailing List
PCResale.NET
Order
 
Video Tutorials
Handbooks
Memberships
Learning Connection
Idiot's Guide to Excel
Volume Discounts
Payment Info
Shipping
Terms of Sale
Contact
 
Contact Info
Support Policy
Mailing Address
Phone Number
Fax Number
Course Survey
Email Richard
[email protected]
Blog RSS Feed    YouTube Channel

LinkedIn
Copyright 2024 by Computer Learning Zone, Amicron, and Richard Rost. All Rights Reserved. Current Time: 5/27/2024 3:42:38 AM. PLT: 1s